Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині горіла вантажівка з алкоголем

Автомобіль, який загорівся під час руху, водій намагався погасити самотужки. Проте вогонь набрав такої сили, що чоловік не зміг з ним впоратися, тож довелося чекати допомоги від рятувальників.

Як повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Хмельницькій області, надзвичайна подія сталася сьогодні близько 11.00. На трасі неподалік села Ставище, що у межах Дунаєвецької тергромади, під час руху загорілася кабіна вантажівки RENO MAGNUM, яка перевозила алкогольні напої.

Поки до місця події діставалися вогнеборці, водій намагався ліквідувати займання за допомогою вогнегасника. Проте вогонь поширився миттєво, тож портативний прилад для гасіння виявився неефективним.

В першу чергу рятувальники, які прибули на місце події, відгородили від вогню та відчепили причіп, в якому водій перевозив понад 10 тонн алкогольних напоїв. Таким чином, вантаж вдалося врятувати. Далі приступили до гасіння тягача.

Попередньо причиною займання у рятувальників назвали коротке замикання електропроводки. Травмованих та загиблих під час пожежі не було.

За інформацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook