Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому встановлюють нове дзеркало у пошкодженій фотозоні (ВІДЕО)

Три дні фотозона у вигляді серця біля кінотеатру ім. Т. Шевченка, яку пошкодили невідомі особи, вражала хмельничан фігурними тріщинами на дзеркалі. Наразі ж нове “серце” фотозони вже виготовили та встановлюють на місце розбитого.

Нагадаємо, неприємна подія сталася в обласному центрі серед білого дня 8 серпня. Невідомо хто і невідомо як зумів розбити антивандальне дзеркало, яке було центром та “родзинкою” нової фотозони, встановленої минулоріч до Дня міста. Як прокоментував начальник управління культури і туризму міської ради Артема Ромасюков, ще о 16.00 фотозона була ціла, а вже о 17.00 дзеркало пішло тріщинами. Причому встановити, з чиєї вини зіпсувалася фотозона, досить важко, оскільки камери відеоспостереження неподалік встановлені так, що фотозона не потрапляє у поле їхнього зору.

Також очільник управління культури додав, посилаючись на інформацію, отриману від підрядника, що антивандальне дзеркало було розбите або чимось важким, або кулаком. Аби відновити пошкоджену фотозону, зв’язалися з підрядником із Дніпра, який мав виготовити нове дзеркало замість розбитого.

І ось сьогодні хмельничани побачили, що нове дзеркало у місто вже прибуло і його наразі вмонтовують у фотозону.

Відео: Новини Хмельниччини

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook