Новини
Кримінал

Наркотики в кетчупі та мобільний в жирі намагалися передати у СІЗО в Хмельницькому

Під час огляду посилки, яка надійшла у Хмельницький слідчий ізолятор зі столиці, працівники установи виявили сховані згортки з речовиною, схожою на наркотичну. Ще один заборонений предмет виявили у лотку з жиром.

Виявили заборонений вміст у передачі вчора, 11 серпня, під час спецоперації під умовною назвою “Заслон”. Як повідомили у слідчому ізоляторі, ретельно запаковані згортки з ймовірними наркотиками виявили у пачці кетчупу, який надіслали на ім’я одного з ув’язнених.

На місце події викликали слідчих Хмельницького райуправління поліції, які вилучили згортки для проведення експертизи. За її результатами прийматимуть рішення щодо внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Того ж дня в іншому поштовому відправленні працівники СІЗО виявили та вилучили мобільний телефон, який надіслали на ім’я однієї з ув’язнених з міста Дубровиця. Його відправниця заховала у пластиковий лоток з жиром.

По цьому випадку працівники ізолятора оформлюють матеріали для передачі до суду за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП.

За інформацією ДУ Хмельницький слідчий ізолятор

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook