Новини
Суспільство

У Хмельницькому знову пошкодили стелу на острові кохання (ВІДЕО)

Вдруге від моменту встановлення стела на острові серед Південного Бугу втратила один зі своїх елементів. Минулого разу події відбувалися взимку, коли до острова можна було дійти по кризі. Цього ж разу, схоже, невідомі особи, які, ймовірно, пошкодили зображення бренду Хмельницького, діставалися острова вплав.

Відео стели, яка наразі втратила одну зі стріл на зображенні бренду міста, виклали у соцмережах. Минулого разу, нагадаємо, без одного з елементів залишилася літера “Х” у слові Хмельницький.

Хмельничани припускають: втрачена стріла може бути як справою рук людських, так і наслідком останньої зливи. Згадали заразом і розбите серце головної фотозони міста, яке лише днями відновили.

Може вітром знесло, недавно штормило Хмельницький

Може само відвалилося, бо з г… зліплене

То сделайте капитально, а то на соплях все держится. Или и так “нормально”?

До цього моменту все було добре, навіть сильну непогоду витримало, а всього лиш не треба було чіпати цей герб, простояло б іще довго.

То два дебіли залізуть на Ейфелеву вежу. То в центрі розіб’ють скло на серці. То вже це. Що далі? Дикуни якісь, які абсолютно не цінують те, що робиться для Хмельницкого. Безмозкі.

Дзеркало розбив дрон, який вважав, що там немає перешкоди.

А може дрон вампір у дзеркалі себе небачив.

Поки камери не поставлять, толку не буде

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook