Новини
Інфраструктура

Між двома селами на Хмельниччині капітально ремонтують дорогу

Роботи з будівництва нового автошляху, який з’єднає села Ганнопіль та Старий Кривин, що у Шепетівському районі, виконує підрядна організація ПрАТ «Хмельницьке ШБУ №56». Замовник – ДП «Хмельницька обласна служба місцевих автодоріг». наразі відбуваються роботи улаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття.

Роботи з будівництва нової траси місцевого значення запланували у січні поточного року. Тоді голова Хмельницької обласної адміністрації затвердив перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах коштом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

За інформацією системи Prozorro вартість робіт з будівництва дороги на відрізку Ганнопіль – Старий Кривин становить 11 мільйонів гривень.

Два роки тому, у 2019-му, цю дорогу ремонтували поточним ремонтом, виділивши на ямковий ремонт близько 150 тисяч. У 2018 році аналогічних робіт було виконано на 190 тисяч.

За інформацією “Хмельниччина. Північ”

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook