Новини
Кримінал

Хмельничанину, який обікрав сестру та заволодів чужим авто, суд виніс вирок

Незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжка коштуватимуть 32-річному мешканцю Хмельницького трьох з половиною років свободи. Відповідний вирок ухвалив днями Хмельницький міськрайонний суд.

Як повідомили у пресслужбі Окружної прокуратури міста Хмельницький, злочини засуджений здійснив на початку минулого року. В обласному центрі з подвір’я багатоповерхівки він викрав автомобіль «Mersedes – Benz», який належав його колишньому роботодавцю. На вкраденій автівці поїхав до Ярмолинців, потім автівку залишив на узбіччі, де її згодом і знайшли.

Крім того, не погребував хмельничанин і тим, аби обікрасти рідну сестру. Перебуваючи у гостях в родички, поцупив її ключі, аби потім, за відсутності господині вдома, проникнути до помешкання та викрасти заощадження та прикраси на загальну суму понад 60 тисяч гривень.

Чоловіка визнали винним відповідно до частин 2 та 3 статті 185 та частини 1 статті 289 Кримінального кодексу України. За скоєні злочини суд присудив йому 3 роки 6 місяців позбавлення волі.

За інформацією Окружної прокуратури міста Хмельницький

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook