Новини
Події

На велосипедах та у вишиванках пропонують проїхатись вулицями міста хмельничанам

У перший день загальнодержавних святкувань веломани та веломанки Хмельницького можуть долучитися до патріотичного параду, прикрасивши свій транспорт національними символами, а себе – вишиванками.

Два дні поспіль хмельничани матимуть можливість долучатися до патріотичних заходів з нагоди 30-ї річниці Незалежності України. Нагадаємо, 24 серпня у Хмельницькому відбудеться парад вишиванок, під час якого урочиста святкова хода містян у святковому вбранні пройде центральними вулицями міста.

А напередодні, 23 серпня, схожий захід влаштують для власників двоколісного транспорту. Як повідомили у Хмельницькій міській раді, стартує велопарад у вишиванках об 11.00 від кінотеатру ім. Т. Шевченка. Збір оголошено з 10.30.

По завершенні заходу учасники параду, які їхатимуть центральними вулицями міста з дітьми, можуть повернутися на майданчик біля кінотеатру. Там для найменших хмельничан влаштують різноманітні розваги, конкурси та вікторини. Також дітлахи зможуть помалювати на асфальті та прикрасити себе за допомогою аквагриму.

Всім учасникам велопараду радять не лише вбратися у вишиваний одяг, а й патріотично прикрасити свій транспорт.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook