Новини
Події

Хмельницькі курсанти готуються до параду військ на Хрещатику

Курсанти Хмельницького прикордонного вишу завершують тренування у столиці напередодні параду, який відбудеться у День Незалежності України. Крім участі в параді військ, який пройде Хрещатиком, курсанти влаштують показовий виступ роти почесної варти НАДПСУ у День Державного Прапора України.

Про тренувальні будні майбутніх прикордонників повідомили на сторінці у Фейсбук Національної академії Державної прикордонної служби України. Та поширили світлини з вечірнього плац-параду.

Наразі хмельницькі курсанти вже завершили тренування у місці табірного збору та на аеродромі Державного підприємства “Антонов”. Зокрема, на летовищі майбутні прикордонники спільно тренувалися з парадними розрахунками різних родів військ та силових структур.

Найважливіший етап тренувань для курсантів – загальні репетиції параду військ на Хрещатику, які відбуватимуться найближчими днями.

Крім участі у параді, курсанти готуються продемонструвати киянам та гостям, які приїдуть на головне державне свято у столиці, показовий виступ роти почесної варти Національної академії. Виступ заплановано на 23 серпня на Софійській площі.

Перша репетиція на Хрещатику за участі хмельницьких курсантів відбулася сьогодні. Як це було – показали у НАДПСУ.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook