Новини
Суспільство

У Хмельницькому помер завідувач художньо-постановочної частини обласної філармонії

Роботі в установі культури Анатолій Горпинчук віддав 50 років свого життя. Прощання з померлим відбудеться сьогодні у Хмельницькій обласній філармонії.

Про смерть завідувача художньо-постановочної частини, Заслуженого працівника культури Анатолія Горпинчука повідомили на вчора, 17 серпня.

У Хмельницькій обласній філармонії Анатолій Горпинчук пропрацював пів століття, від 1971 року і до останніх днів. Протягом цього часу обіймав посади директора-розпорядника, директора, художнього керівника, художнього керівника – директора, художнього керівника філармонії.

Весь його життєвий шлях тісно пов’язаний з розвитком філармонії. Анатолій Васильович був людиною мудрою та розважливою, ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч. У роботі щедро ділився своїм досвідом, допомагав людям, завжди був відкритий добротою своєї душі і серця. Розділяємо біль тяжкої втрати з сім’єю та друзями Анатолія Васильовича та глибоко сумуємо з приводу його смерті, – йдеться у повідомленні.

Прощатимуться з Анатолієм Горпинчуком сьогодні, у приміщенні Хмельницької обласної філармонії, о 14.00.

Нагадаємо, в понеділок у Хмельницькому поховали помічника начальника ГУ ДСНС у Хмельницькій області Сергія Нікітішина, який трагічно пішов з життя 14 серпня.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook