Новини
Спорт

Зеленський нагородив українських медалістів Олімпіади в Токіо

Президент України зустрівся зі спортсменами, які завоювали для олімпійської збірної України медалі на Іграх в Токіо, а також їх тренерами.

Володимир Зеленський привітав українських медалістів Олімпійських ігор та їх тренерів з успішним виступом в Токіо. 

Ви своєю великою працею заробили таку кількість медалей. Я розумію, як складно готуватися до Олімпіади в час пандемії COVID-19. Ви всі – молодці, ви перемогли. Перемогли COVID, здолали відстань до цієї Олімпіади. А ми вас дуже підтримували, – сказав глава держави.

Срібного призера Олімпіади боксера Олександра Хижняка Володимир Зеленський нагородив орденом «За заслуги» I ступеня. Батько і тренер боксера отримав орден «За заслуги» II ступеня. Дісталась державна нагорода і головному тренеру збірної України з боксу. Леонід Лоївський отримав орден «За заслуги» III ступеня.

Глава держави пообіцяв спортсменам, що держава побудує для них інфраструктуру, якій будуть заздрити інші збірні. Він впевнений, що в майбутньому Україна зможе провести Олімпійські ігри.

Нагадаємо, на змаганнях в Токіо збірна України здобула 19 медалей – одну золоту, шість срібних і дванадцять бронзових. Протягом змагань букмекери, в тому числі «Бетвіннер», пропонували вболівальникам ставки на спортивні події. З оглядом «Бетвіннер», відгуками користувачів та рейтингом букмекера можна ознайомитися на сайті «Bookmaker Ratings».

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook