Новини
Хмельницька міська

Центр Хмельницького до свят “одягнули” у синьо-жовте (ФОТО)

Традиційно напередодні Дня Незалежності центр Хмельницького та деякі найбільш значущі локації у місті прикрасили синьо-жовтими прапорами. Попри заклики міського голови долучитися до прикрашання міста на свята, хмельничани, схоже, не надто цим перейнялися.

Що зазвичай ми робимо на свято? Чепуримось та все прикрашаємо. Давайте, щоб у ці святкові дні синьо-жовтого навколо було максимально багато! Нехай кольори нашого прапора майорять усюди: на вулицях, багатоповерхівках, будівлях, машинах і навіть елементах одягу.

З таким закликом днями звернувся до хмельничан Хмельницький міський голова. Проте, схоже, хмельничани цей заклик поки що пропустили повз вуха. Принаймні, синьо-жовтий колір наразі видно лише на тих локаціях, які прикрасили до свят силами комунальників.

Цього року до свят у Хмельницькому замовили та пошили 500 синьо-жовтих прапорів. Ймовірно, завдяки цьому вулиця Кам’янецька цього року сяє синьо-жовтим аж до маслосирбази. Принаймні, про це говорять мешканці міста і це можна побачити, ставши на мосту над Кам’янецьким переїздом. До маслосирбази, звісно, не видно, але прапорів цього року на Кам’янецькій суттєво побільшало.

На вулиці Кам’янецькій триває облаштування нової зупинки. Будівельні роботи наразі відбуваються також під синьо-жовтими прапорами.

Як і минулого року, величезним прапором вкрили пам’ятник Богдану Хмельницькому біля філармонії.

Зафіксували сьогодні біля філармонії і не зовсім типовий для міста транспорт. Який, проте, досить органічно доповнив кам’яний монумент.

Ще один Богдан, одягнений у синьо-жовте, зустрічає гостей міста на виході із залізничного вокзалу.

Неподалік майдану Незалежності напередодні свята заявило про себе частково вбите комунальниками дерево.

Сам же майдан Незалежності яскравими фарбами містян поки що не тішить. Якщо не рахувати два величезні стяги на школі мистецтв.

Загалом же майдан наразі мало свідчить про те, що свято наближається.

Біля давно недіючого фонтану можна побачити діри, вибиту плитку та хвилі.

Ліворуч пам’ятника “Віра. Надія. Любов” завершили ремонт пішохідної зони, проте що від того змінилося – важко сказати. Хіба що додалося пониження, щоб велосипедистам було зручніше заїздити.

На вулиці Володимирській ремонт тротуару майже завершили. Проте місцями можна побачити дивні речі, як то тротуарну плитку (яку язик не повертається назвати бруківкою), яку чи то не доклали на місце, чи то вже почали виколупувати.

На приміщенні ЦНАПу на вулиці Грушевського прапор – не новий, а досить потріпаний часом (навіть якщо на фото цього не видно). Напевно, одного з 500 сюди не передбачили.

Зовсім поруч з центральною Проскурівською паралельним вулицям синьо-жовтого теж не дісталося.

Сама ж головна пішохідна вулиця Хмельницького традиційно сяє синьо-жовтим.

Прикрасили прапором також пам’ятник Тарасу Шевченку у сквері його імені.

Та кінотеатр імені також Шевченка.

Надвечір біля кінотеатру сьогодні можна було повболівати за малих хмельничан – тут влаштували перегони на самокатах для дітлахів.

Фотозона, яку було пошкодили, тепер готова для нових фотосесій.

Дещо псують враження “вбиті” дерева на Проскурівській.

Дитячий світ, як і минулоріч, також сяє синьо-жовтим.

Навіть жакемару на балконі кінотеатру “Планета” дістався прапор. Щоправда, він ховається десь у глибинах вежі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook