Новини
Події

У Хмельницькому відкрили новий спортивний майданчик для співробітників СБУ

Люди, які щодня стоять на сторожі безпеки громадян України, мають завжди бути фізично готові до будь-яких випробувань. Тож новий спортивний майданчик стане у пригоді співробітникам Управління СБУ у Хмельницькій області.

Співробітники СБУ у Хмельницькій області, які завжди беруть участь у міжвідомчих змаганнях з футболу, відтепер зможуть активно готуватися до випробовувань і покращувати свої результати уже на власному волейбольно-футбольному майданчику зі штучним покриттям.

Як йдеться у повідомленні пресслужби УСБУ у Хмельницькій області, громада міста розуміє, що Служба безпеки України – це не тільки про безпеку країни. Це про безпеку кожного. Люди, які щодня, щомиті, працюють на її забезпечення, мають бути завжди у відмінній фізичній формі. Тож розділили цю радісну мить відкриття представники органів місцевої влади, місцевого самоврядування, духовенства.

Урочисто перерізали стрічку начальник Управління Тарас Цюцюра разом з головою обласної державної адміністрації Сергієм Гамалієм і заступником міського голови Миколою Ваврищуком.

Переконаний, що новий спортивний майданчик ще більше загартує і згуртує увесь особовий склад нашого Управління і стане запорукою як подальших перемог нашої спортивної команди на змаганнях усіх рівнів, так і успішного виконання покладених на Службу безпеки України завдань, – зазначив начальник Управління Тарас Цюцюра.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook