Новини
Спорт

Костюк – Канепі: хто краще готовий до матчу?

В рамках 1/8 фіналу тенісного турніру в Чикаго 24 серпня проведе поєдинок Марта Костюк і Кайя Канепі. Хто виявиться сильнішим?

Марта Костюк однозначно може занести собі в актив сезон 2021 року. Українська тенісистка зіграла в півфіналах турнірів в Абу-Дабі і в Стамбулі, зуміла пробитися в 1/8 фіналу Ролан Гаррос. Такі результати дозволили 19-річній тенісистці піднятися на 56-е місце в рейтингу WTA.

Після Вімблдону Костюк понад місяць ніде не виступала. Як показав стартовий матч в Чикаго, така тривала пауза не позначилася негативно на її грі. У першому колі проти Себова представниця України дозволила суперниці набрати лише три гейми (6-0, 6-3).

У той же час, 36-річна Кайя Канепі успішно стартувала в 2021 році. На першому своєму турнірі в Мельбурні досвідчена естонка пробилася в фінал. Потім був третє коло Австраліан Оупен. Однак в подальшому результати помітно пішли на спад, і ні на одному з турнірів WTA Кайя не вигравала більше одного матчу по сітці.

У Чикаго з великими проблемами Канепі подолала бар’єр першого кола. У трьох сетах вдалося здобути вольову перемогу над Ангеліною Калініної (3-6, 6-2, 7-5).

Гра першого кола у виконанні Костюк повною мірою показала, що молода українська тенісистка відмінно готова до виступу на харді в США. Канепі з тяжкістю обійшла Калініну в стартовому поєдинку. Навряд чи естонка впорається з ще одним українським бар’єром.
Отже, українка є точним фаворитом у цьому матчі.

На перемогу Костюк в БК Ліга Ставок пропонують коефіцієнт 1.62. Детальний огляд цієї БК, а також відгуки від користувачів є на сайті. Слід додати, що контора Ліга Ставок має хороші характеристики за всіма критеріями: коефіцієнти, надійність, зручність, бонуси та акції тощо.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook