Новини
Культура

Поліцейський оркестр Хмельниччини записав новий кліп до свят (ВІДЕО)

Вже не вперше творчі поліцейські Хмельниччини підіймають настрій та дарують музичні сюрпризи мешканцям області. З нагоди державного свята – Дня прапора України – оркестр Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області записав кліп на кавер легендарної пісні Тараса Петриненка «Прапор України».

Записували музичний ролик у різних локаціях обласного центру – на майдані, біля Будинку офіцерів, на даху новобудови тощо. У кадри потрапили також найяскравіші моменти зі святкувань головних державних свят країни, в тому числі з учорашньої церемонії підняття найбільшого на Хмельниччині державного прапора, під час якого оркестр і презентував кавер-версію пісні Тараса Петриненка.

Погляньте, які красиві у нас люди, які мужні захисники!!! Яке у нас красиве місто і держава! І над усім цим розгортається синьо-жовтий стяг… Пишаймося!!!Слава Україні! Героям Слава!прокоментували викладений на сторінці у Фейсбук Національної поліції у Хмельницькій області ролик.

Солісти – Віктор Шайда та Ольга Ковальчук. Диригент – Володимир Сидорчук. Аранжування – Сергій Рабійчук. Зведення та звук – Сергій Сидорчук.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook