Новини
Бізнес

Перший McDonald’s відкриють сьогодні у Хмельницькому (ФОТО, ВІДЕО)

Довгоочікуваний численною кількістю хмельничан заклад нарешті відкривається сьогодні. Для любителів швидкої їжі, позначеної логотипом відомого на весь світ бренду двері заклад відкриє після 15.00, а представникам преси про тонкощі кухні (як в прямому, так і в переносному сенсі цього слова) розказали та показали зранку.

Отож, ресторан McDonald’s розташований за адресою вул. Старокостянтинівське шосе, 6-А, на виїзді з міста в напрямку Старокостянтинова. Ресторан площею понад 450 квадратних метрів розрахований на 114 гостьових місць у залі та 170 на літній терасі. Як і обіцяли, тут є сервіс McDrive, з 30 серпня запрацює McDelivery.

Весь процес приготування бургерів, біг-маків, картоплі, десертів та інших позицій з меню показали журналістам від початку і до моменту видачі.

За словами власників закладу, всі страви (навіть морозиво) у McDonald’s готуються виключно після отримання замовлення від гостя. Тож про свіжість наїдків хвилюватися не варто.

Приємна зручність для хмельничан, які не люблять стояти в черзі та воліють формувати своє замовлення самостійно – термінали самообслуговування, яких у залі є п’ять.

Тут можна не лише вибрати та оплатити своє меню, а й скласти, до прикладу, бургер самостійно, додавши або прибравши з нього інгредієнти на власний смак.

Біля кожного терміналу є спеціальні таблички з геолокацією, тож якщо гість закладу, зробивши замовлення, сяде за столик у дальньому кутку тераси, офіціанти знайдуть його і там. Розрахуватися, до речі, можна також у терміналі або на касі, яка, для зручності відвідувачів, відокремлена від місця видачі замовлень.

Стежити за процесом приготування замовлень можна на спеціальному табло.

На вулиці для найменших гостей є дитячий майданчик, а всередині – дитячі стільчики, тож молодим батькам буде зручно приходити сюди з малечею.

Також у хмельницькому McDonald’s, як і в решті інших можна долучитися до благодійності, придбавши блокноти, стікери, шкарпетки та іншу сувенірну продукцію.

За словами Хмельницького міського голови Олександра Симчишина, відкриття такого закладу для міста – важлива подія, оскільки це певний імідж, позитивний виклик.

Для нас це прагматично і вигідно, тому що це додаткові 120 робочих місць, а відповідно, і податки, сплачені у місцевий бюджет, зазначив міський голова.

До слова, як і обіцяли власники закладу, на місці зрізаних старих тополь наразі висаджені нові молоді дерева.

Як зазначив під час пресбрифінгу міський голова, відколи він сів у крісло мера, під кожним третім дописом у Фейсбук його питали, коли у місті буде McDonald’s. Тож тепер очільник громади може зітхнути з полегшенням, та якийсь час не чекати більше подібних запитань. Хіба що хмельничани почнуть хотіти ще одного Маку на іншому боці міста (до речі власники закладу не виключають такої можливості). А ті, хто казали, що не повірять, поки не побачать літеру “М”, то ось вона.

Зважаючи на ажіотаж навколо відкриття у компанії звернулися до хмельничан із проханням. Яким саме – читайте за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook