Новини
Суспільство

Хмельниччина долучилась до акції «Підготуємось до школи разом»

З ініціативи ювенальної превенції Нацполіції по всій Україні стартувала акція «Підготуємось до школи разом». Організатори мають на меті зібрати якомога більше канцелярії, книг та інших необхідних у навчанні речей, щоб 1 вересня передати їх вихованцям інтернатів та дітям із багатодітних та малозабезпечених сімей.

Хмельниччина також долучилася до акції. Спеціальні бокси для збору необхідних речей будуть розміщені у Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Шепетівці та інших великих містах. Виявили бажання стати благодійниками і мешканці багатьох сільських громад.

Вчора з акцією знайомили жителів обласного центру. На майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка розгорнули намет зі спеціальними боксами для речей. В агітаційній роботі поліцейським допомагали члени Молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА».

Чимало хмельничан підходили і цікавились, що саме потрібно приносити. А дехто вже приносив необідні речі.

До 1 вересня усі бажаючі можуть долучитися до благодійної справи і передати ювенальним поліцейським зошити, ручки, олівці, фарби та іншу канцелярію.

Наші працівники знають усі родини, які потребують допомоги, і зібрані протягом акції речі у перші дні вересня передадуть школярам з цих родин, – розповіла Марія Баранюк, старша інспекторка з особливих доручень відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Хмельницькій області.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook