Новини
ДТП

На Хмельниччині у чотирьох ДТП травмувалися та загинули люди

Протягом минулої доби на території Хмельницького району зафіксували чотири дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких двоє людей загинуло, семеро отримали травми. В усіх випадках за фактами ДТП відкриті кримінальні справи.

У Хмельницькому на вулиці Волочиській серед ночі «Volkswagen Jetta» з’їхав у кювет. Водій загинув, трьох його пасажирів госпіталізували.

У Старокостянтинові вночі водій автомобіля «ЗАЗ Сенс» збив пенсіонерку, яка рухалася нерегульованим пішохідним переходом. Жінку з травмами госпіталізували.

У Хмельницькому районі між селами Поляхова і Кузьминці водій автомобіля «ВАЗ 2110», виїхавши на зустрічну смугу, зіткнувся з вантажівкою «Рено». Внаслідок ДТП водій легковика загинув. Його пасажирку з травмами госпіталізували.

Ще одна ДТП у Хмельницькому районі сталася в селі Новоставці, де водій «Форд Мондео», не впоравшись з керуванням, з’їхав у ставок, внаслідок чого автівка перекинулася. Водія та одного з пасажирів госпіталізували, ще одному надали медичну допомогу без госпіталізації.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook