Новини
Дозвілля

Четверо мешканців Хмельниччини беруть участь у трьох телешоу

Двоє хмельничан, мешканка Красилова та нетішинець борються за вихід у фінали у трьох проєктах на українському телебаченні. Перемикаючи канали, подолян можна побачити у вокальному, кулінарному та романтичному телешоу. Причому двоє з них в одному зі змагань є конкурентами.

Мешканка Красилова Тетяна Ільїна пройшла кастинг 11 випуску кулінарного шоу “МастерШеф” та почала боротьбу за головний приз з іншими кулінарами-аматорами з усієї країни. Жінка працює у дитсадку музичним керівником, тож до презентації своєї страви підійшла творчо, заспівавши власну пісню про традиційну новорічну страву – салат “олів’є”. Перемога у шоу, грошовий приз та можливість навчатися в одній з кращих кулінарних шкіл світу, на думку Тетяни, мають допомогти їй щось змінити у своєму житті. Поки що ж вона веде кулінарну сторінку в Instagram та створює власні музичні рецепти.

Побачити, як боротиметься Тетяна Ільїна за шанс потрапити у 20 кулінарів-аматорів, котрі залишаться у шоу, можна вже завтра, у суботу, на телеканалі СТБ.

У другому сезоні музичного шоу “Співають всі” бере участь митник з Хмельницького Саркіс Чахоян. Чоловік вразив суддів виконанням пісні Валерія Меладзе “Красиво” та набрав за свій виступ 68 балів.

За умовами проєкту у кожному з семи випусків перед журі зі ста членів виступає по 12 учасників, як професіоналів, так і аматорів. Головне завдання учасника, аби якомога більше членів «сотні» встали та почали підспівувати. Переможець, який набрав найбільшу кількість балів у випуску, проходить до фіналу автоматично. Друге і третє місця за це право поборються у музичній дуелі. До фіналу вийде 14 найкращих учасників. Переможець вокального проєкту отримає грошовий приз у розмірі 500 тисяч гривень, якими може розпорядитися на власний розсуд. Шоу транслюють на телеканалі ТРК Україна.

У романтичному шоу “Холостячка”, яке стартує на каналі СТБ 17 вересня, беруть участь одразу двоє мешканців Хмельниччини.

За задумом шоу, успішні чоловіки з різних куточків України боротимуться за руку та серце української співачки і композиторки Злати Огнєвіч.

Конкуруватимуть між собою, разом з іншими учасниками проєкту, 41-річний хмельничанин, підприємець Олег Плахотнюк, який тривалий час обіймав посаду президента Федерації регбі Хмельниччини, та мешканець Нетішина, тренер з плавання Ігор Присяжнюк.

До слова, цього року двоє мешканців Хмельниччини вже встигли “засвітитися” на блакитних екранах. Хмельничанин Леонід Малюгін, який брав участь у кулінарному шоу «МастерШеф. Професіонали», залишив його у 15 випуску, за кілька кроків до фіналу. А 28-річна кам’янчанка Юлія Данькова покинула проєкт “Холостяк”, в якому дівчата боролися за прихильність 31-річного бізнесмена Михайла Заливаки, після трьох тижнів життя у реаліті та першого побачення з головним героєм.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook