Новини
Хмельницька міська

У Хмельницькому запрацював новий корпус ліцею №17 (ФОТО)

У новому корпусі навчального закладу в центрі міста є великий спортзал для уроків фізкультури, комп’ютерні класи, аудиторії для молодшокласників для понад двох сотень учнів. Обійшлося будівництво першої черги нового корпусу хмельницького ліцею у 23 мільйони гривень. Попереду – друга черга будівництва.

Про довгоочікуване відкриття новозбудованого корпусу повідомив на своїх сторінках у соцмережах Хмельницький міський голова. Почалося все з ідеї спорудити спортивну залу, адже учням молодших класів ніде було раніше займатися фізкультурою. Згодом же вирішили збудувати повноцінний навчальний корпус для молодшої школи.

Тож тепер малі хмельничани, які навчаються у ліцеї №17, мають у своєму розпорядженні новий великий спортзал з санвузлами та роздягальнями та два комп’ютерних класи з сучасною технікою. І, звісно, класні кімнати. Їх сім, і навчатися в них можуть понад 230 учнів.

У корпусі встановили нові меблі, а для навчання дітей придбали дидактичні матеріали.

Наступного року у ліцеї планують проводити другу чергу будівельних робіт. А саме – утеплювати існуюче приміщення, ремонтувати фасад. Також має з’явитися біля навчального закладу багатофункціональний спортмайданчик.

12 різних навчальних закладів з 2016 року ми збудували з нуля, добудували повноцінні корпуси чи маємо в роботі. В листопаді відкриємо нову школу на Залізняка. Працюємо далі… – завершив свій допис Олександр Симчишин.

Фото Хмельницька міська рада

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook