Новини
Інфраструктура

У Старокостянтинові будують дорогу між двома заводами

Роботи на вулиці І. Франка з будівництва нової дороги, яка з’єднає олійноекстракційний та молочний заводи, почалися в останні дні серпня. За планами, завершити їх мають найближчими днями. Рухатися новою дорогою зможуть не лише вантажівки та легковики. Для велосипедистів та пішоходів тут також передбачили свої шляхи.

Площа новозбудованого шляху – близько 22 тисяч квадратних метрів. Його вимощують тротуарною плиткою по-сучасному – не вручну, а механічно.

Міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук зазначив, що, ймовірно, за такими ж технологіями незабаром будуватимуть й у самому місті, адже такі дороги витримують високі температури, не бояться їх перепадів, вони надійні для вантажних авто та легко ремонтуються. За словами підрядника, для цього достатньо витягнути пошкоджену плитку, та покласти на її місце нову.

Як повідомляють на сторінці у Фейсбук Старокостянтинів офіційний, обабіч дороги побудують тротуар та велодоріжку, а сам шлях з’єднає місто із селом Росолівці.

Директор олійноекстракційного заводу, який є інвестором будівництва, зазначив, що, в першу чергу, дорога потрібна підприємству, аби підвозити сировину. Проте не забули і про мешканців міста, які живуть поруч.

Підрядник, компанія «Голд Мандарін», уже понад 15 років працює на ринку надання подібних послуг та надає гарантійний термін на виконані роботи.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook