Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині завершено ще один об’єкт Великого будівництва

На Старокостянтинівщині дорожники завершили реконструкцію 3-кілометрової ділянки траси Н-03 “Житомир – Чернівці“. Роботи на відрізку між 123 та 126 кілометром автошляху національного значення виконував підрядник ТОВ “СТЛ+М”.

В результаті проведених робіт було розширене дорожнє полотно, викладена його основа та нанесено два шари покриття – вирівнюючий та верхній, укріплені узбіччя, влаштовані з’їзди з дороги та водовідведення.

На автошляху після ремонту облаштували пішохідні переходи з тротуарами та автономним освітленням. Для відпочинку водіїв та пасажирів облаштували спеціальний майданчик.

Вздовж дороги встановили об’єкти санітарного облаштування дороги, до яких, відповідно Закону України “Про автомобільні дороги” відносяться туалети, урни, контейнери для сміття та інше обладнання, призначене для санітарних потреб.

На перехресті в напрямку села Сахнівці, поблизу якого, а також селища Самчики, виконувалися ремонтні роботи, збудували дорожню розв’язку типу “коло”.

Вздовж дороги встановили металеве бар’єрне огородження та дорожні знаки, збудували автопавільйони, посадкові майданчики, нанесли дорожню розмітку.

У Службі автомобільних доріг показали, як виглядала дорога до ремонту та якою вона стала після реконструкції.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook