Новини
Інфраструктура

У Нетішині нова система відеоспостереження зафіксувала винуватця ДТП

Трохи більше ніж тиждень пропрацювала у Нетішині нова система відеонагляду, і в місті вже відзвітували про перші результати її роботи. Винуватця дорожньо-транспортної пригоди, який залишив місце події, вдалося встановити завдяки спільній роботі правоохоронців, працівників виконкому та системі відеоспостереження.

Нову комплексну систему відеоспостереження у місті енергетиків запустили в останній день серпня. Вона складається з аналітичних 6 камер, здатних розпізнати номерні знаки автівок, їхні марку, модель та колір, незалежно від часу доби, та 18 оглядових. Аналітичні камери розташовані на в’їздах/виїздах з міста, оглядові – на його території. Також під відеоспостереженням – 4 школи міста.

Сервісне обладнання розмістили у будівлі виконкому. Доступ до нього має поліцейський відділок №1 Шепетівського районного управління поліції.

Про перші результати роботи нового обладнання повідомили сьогодні на сторінці виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Як йдеться у повідомленні, за допомогою системи відеонагляду вдалося встановити винуватця дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася у вихідні на вулиці Енергетиків. Внаслідок ДТП було пошкоджено припаркований на прибудинковій території автомобіль. Завдяки системі відеофіксації вдалося встановити автомобіль та особу водія та напрямок його руху після залишення місця пригоди.

На реалізацію цього проєкту протягом двох років з місцевого бюджету виділили 1 мільйон 400 тисяч гривень на 2 роки. Також систему відеонагляду встановлюють у Диво-парку, в якому зафіксували неодноразові випадки крадіжки та псування комунального майна.

За інформацією відділу з організаційних питань Нетішинського міськвиконкому

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook