Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому всі підземні сміттєві контейнери заклеїли скотчем (ФОТО)

Хмельничани, які побачили на вулицях міста заклеєні скотчем підземні контейнери, а поруч – старі звичні сміттєві баки, забили на сполох та обурилися. У Департаменті інфраструктури містян заспокоїли: це явище тимчасове, на кілька днів.

Першим показав заблоковані підземні смітники у центрі міста та прокоментував світлини хмельницький фотограф Сергій Аніськов:

Нові підземні смітєприймальники заклеєні скотчем, повертаємося до старого звичного формату

Спочатку подумалося про дві речі: йдеться про новий, до кінця не готовий до використання підземний контейнер, який таким чином убезпечили від хмельничан, які би намагалися викинути туди сміття. Особливо, зважаючи на те, що складують на тротуарах мешканці міста (на фото).

Проте згодом з’явилося ще одне фото у спільноті Хмельницький Development від хмельничанки Альони Лесик, яка показала інші підземні контейнери, так само затягнуті липкою стрічку, та старі-звичні металеві баки поруч.

Коментар до цього фото був більш емоційний

Хмельницький, вул.Кам’янецька 52/2. Підземні контейнери позаклеювали, а встановили ОЦЕ!!! Навіщо? Викинули гроші, а тепер всі будинки в окрузі будуть зносити сміття до нас під під’їзд? З якого дива потрібно було позаварювати мусоропроводи, знищити контейнери в усьому центрі, вкласти гроші в “новітні технології”, а тепер повернути старі схеми збору сміття????? Хто відповість?

і на нього відреагував директор Департаменту інфраструктури міста Василь Новачок:

Це тимчасовий захід, на кілька днів. Машина, яка забирає підземні, на ремонті. А вона у місті поки одна.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook