Новини
Інфраструктура

Будівництво нової школи у Хмельницькому наближається до фінішу (ФОТО)

За словами Хмельницького міського голови, це має бути найкраща школа не лише в обласному центрі, а й в усій області. Що вже встигли зробити і що ще у планах, Олександр Симчишин розповів на своїх сторінках у соцмережах.

Яскраві стіни, велика територія, сучасні спортивні майданчики – з футбольним полем та тренажерами – так виглядає нова школа, будівництво якої триває у мікрорайоні Озерна.

Місце, де завжди піднімається настрій. Це без перебільшення буде найкраща школа на Хмельниччині! Майже 800 учнів, комфортні умови, все для якісного навчання, все для якісної роботи, – написав у соцмережах міський голова.

Та показав фото навчального закладу, будівництво якого цього року планують завершити.

Фінішувати будівництво має за два місяці. За кілька тижнів планують зробити благоустрій території та облаштувати ще один спортивний майданчик. Трохи більше ніж місяць знадобиться на завершення внутрішніх робіт.

Далі – меблі, техніка, методичне забезпечення. Коли стане прохолодніше – посадимо дерева, багато дерев. Відкриємо на початку листопада! Школа вже має директора і починає жити своїм життям. А ми працюємо далі і готуємося до початку будівництва ліцею!пообіцяв міський голова.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook