Новини
Суспільство

На Хмельниччині виявили 19 нелегальних мігрантів

На території області до 1 жовтня триває операція “Мігрант”, під час якої правоохоронці та міграційники відпрацьовують ринки, заклади громадського харчування, торгові центри, вокзали та інші громадські місця.

За час проведення спецоперації на території області виявили 19 мігрантів, які перебувають на території України нелегально. За результатами перевірок прийнято 17 рішень про примусове повернення, 8 з яких вже виконано. Також прийнято 2 рішення про примусове видворення.

За період проведення заходів прийнято 16 рішень про заборону в’їзду на територію України. Також виявлено 32 правопорушники міграційного законодавства, яких притягнули до відповідальності за порушення правил перебування в Україні і транзитного проїзду через її територію, порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання та надання житла та невжиття заходів щодо своєчасної реєстрації.

На правопорушників накладено 61 880 гривень штрафів, з яких 31 280 гривень вже стягнуто. Профілактичні заходи на території області тривають, повідомляють у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook