Новини
Спорт

На Хмельницькій АЕС відзначили День фізкультури та спорту

Понад сотня працівників Хмельницької АЕС, професійних спортсменів та любителів спорту, вихованців спортивної школи та спортивних клубів Нетішина, взяли участь у традиційному легкоатлетичному пробігу від Хмельницької АЕС до міського парку, приуроченому до Дня фізкультури та спорту. Кожен, хто подолав дистанцію, отримав медаль фінішера.

Серед заходів СК “Енергетик”, які відбулися з нагоди цього спортивного свята, – турніри з бадмінтону, більярду, настільного тенісу, шашок. Активну участь у змаганнях взяли працівники ХАЕС, але не лише як спортсмени, а й як наставники. Зокрема, в парному розряді з настільного тенісу, сильніші гравці змагалися разом із юними спортсменами, додаючи їм впевненості та демонструючи високий рівень майстерності.

Олімпійський спортивний тиждень у Нетішині завершився Кубком міста з армспорту, де змагалися чоловіки у чотирьох вагових категоріях: до 70 кг, до 80 кг, до 90 кг і вище 90 кг. Більшість його учасників – працівники Хмельницької АЕС. У чотирьох вагових категоріях перемогу здобули найсильніші.

З нагоди Дня фізкультури та спорту отримали відзнаки тренери, спортсмени, інструктори та вчителі. Найкращим спортсменам-атомникам та жителям міста Нетішин вручили відзнаку «Лицар спорту».

За інформацією ІЦ ВП Хмельницька АЕС

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook