Новини
Інфраструктура

Дитячий та спортивний майданчики будують у Хмельницькому (ФОТО)

Новий дитячий майданчик у сквері в мікрорайоні Ракове та новий спортивний майданчик на Озерній – перехідні об’єкти, тому частину робіт виконають цього року, а завершуватимуть будівництво – у 2022-му. Загалом доповнення відпочинково-спортивної інфраструктури міста коштуватиме бюджету близько 2,5 мільйона гривень.

Будівельні роботи з підготовки місця для зведення нового великого сучасного дитячого майданчика на місці застарілого у сквері Будинку офіцерів почалися на початку вересня. Об’єкт планується масштабний, тож роботи виконуватимуть у два етапи. Цього року тут зроблять покриття, викладуть бруківку, встановлять лавки, смітники, змонтують частину гойдалок. Основний комплекс встановлюватимуть наступного року.

А так за проєктом майданчик має виглядати в результаті.

Орієнтовна вартість нового майданчика – 1,5 мільйона гривень. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова.

Новий спортмайданчик біля озера, будівництво якого також триває, матиме 4 зони:

  • спортивний комплекс «Воркаут» та шість тренажерів: «Велотренажер», «Маятник подвійний», «Біцепс подвійна тяга», «Лижник», «Батерфляй», «Жим ногами» на піщаній основі.
  • волейбольний майданчик, два тренажери («Орбітрек», «Батерфляй») та невеликий спортивний комплекс на піщаній основі.
  • волейбольний майданчик на піщаній основі (пляжний волейбол).
  • три дитячих спортивно-ігрових комплекси та три тренажери: «Велотренажер», «Бігова доріжка», «Повітряний ходок + твістер» на піщаній основі.

Об’єкт також буде перехідним, вартуватиме трохи більше ніж мільйон гривень.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook