Новини
ДТП

На Хмельниччині у ДТП загинули троє осіб

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 13 вересня, близько 10 години вечора на території Кам’янець-Подільського району. З шести осіб, які, за попередньою інформацією, перебували в автомобілях, троє загинули, ще троє отримали травми.

За інформацією пресслужби ДСНС України, ДТП сталася неподалік села Слобідка-Рахнівська, що на території Маківської сільської територіальної громади.

За інформацією всеукраїнських ЗМІ, на трасі зіштовхнулися два автомобілі ВАЗ. Серед трьох постраждалих у дорожньо-транспортній пригоді – неповнолітня дитина, 2011 року народження. Всіх їх госпіталізували з травмами різного ступеню тяжкості.

На місці події працювали 6 надзвичайників та одна одиниця техніки.

За інформацією ДСНС України

ДОПОВНЕНО: За інформацією правоохоронців, у ДТП потрапили автомобілі “ВАЗ 21061” під керуванням 25-річного жителя с. Рахнівка та “ВАЗ 2105”, за кермом якого перебував 45-річний житель с. Гринчук Кам’янець-Подільського району. У результаті ДТП обидва водії, а також 43-річна пасажирка автомобіля “ВАЗ 2105”, жителька м. Одеса, від отриманих травм загинули на місці події. Постраждала в автотрощі дитина – 11 річний син загиблої жінки. Постраждалих госпіталізували до Дунаєвецької багатопрофільної лікарні.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook