Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому техніка дорожників заблокувала рух транспорту

Про ускладнення руху на вулицях Кам’янецькій та Купріна через заплановані ремонтні роботи хмельничан попередили сьогодні в середині дня. Проте автовласники виявилися не готові до кілометрових пробок, які утворилися через техніку дорожників, яку вивели на вулиці міста.

Довжелезні черги з автомобілів, які застрягли у пробках на вулицях Інститутській, Тернопільській та Кам’янецькій, зафіксували водії, які близько шостої години вечора намагалися дістатися в центр міста та виїхати з нього, рухаючись вулицею Кам’янецькою. За словами автовласників, в напрямку мікрорайону Ружична пробка розтягнулася, візуально, аж до “Веселки”. Все через те, що на ділянці неподалік повороту на вулицю Купріна зібралося близько десятка машин спецтехніки, через яку рух приватного та громадського транспорту сильно ускладнився.

Про ускладнення руху хмельничан попереджали ще минулого тижня, повідомивши про поточний ремонт на вулиці Кам’янецькій. Відбувається він на ділянці від скверу з танком до повороту на вулицю Купріна та на самій вулиці Купріна біля перехрестя з Кам’янецькою. Саме поблизу перехрестя скупчилася близько шостої вечора техніка дорожників, ускладнивши виїзд транспорту на вулицю Сковороди, якою єдиною можна виїхати з Південно-Західного мікрорайону у центр міста.

Як повідомили у міській раді, рух громадського та автомобільного транспорту буде ускладнено і частково перекрито:

  • до 04 години ранку 15 вересня – виїзд з Купріна на Кам’янецьку;
  • з 22.00 сьогодні, 14 вересня, до 08.00 завтра, 15 вересня – на вул. Кам’янецькій, на ділянці від будинку № 100 до будинку № 127/1 (рух з центру міста).

Також повідомили, що на період виконання ремонтних робіт буде припинено рух тролейбусів.

Водіям варто планувати свої маршрути так, щоб, по можливості, оминати місце проведення ремонтних робіт.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook