Новини
Бізнес

Сервіс доставки Rocket розпочав роботу в Хмельницькому

Замовлення з кафе і ресторанів будуть доставляти менш як за 60 хвилин.

Український сервіс доставки Rocket починає працювати в Хмельницькому. Відсьогодні  в місті можна скористатися послугами кур’єрів з помаранчевими рюкзаками, які оперативно доставлять з кафе та ресторанів улюблені страви.

Протягом першого місяця роботи послуги Rocket будуть повністю безкоштовними. Оплачується лише вартість страв, яка повністю відповідає цінам в меню закладу. При цьому сервіс не накладає обмежень по вартості замовлення – не важливо, в замовленні один хот-дог або десяток піц для великої компанії.

Щоб скористатися доставкою Rocket достатньо мати Android або iOS пристрій і встановити однойменний додаток. Протестувати послугу доставки можна зі знижкою 70 грн. Для цього в додатку потрібно активувати промокод khml70. Він діє на перше замовлення від 250 грн при оплаті картою.

У перший місяць послуги доставки здійснюватимуться в тестовому режимі, а список закладів-партнерів зростатиме. Так, вже найближчими днями в Rocket можна буде замовляти з McDonald’s. Крім того, незабаром в місті буде доступна послуга кур’єрської доставки продуктів з магазинів.

Про компанію

Rocket – український сервіс доставки, заснований у 2018 році як Raketa. З виходом на міжнародний ринок компанія змінила назву на Rocket. Сьогодні кур’єри Rocket доставляють замовлення у 29 українських містах, а також на Кіпрі, в Нідерландах, Греції та Франції. У планах на 2021 рік – запустити доставку Rocket в десяти європейських країнах.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook