Новини
Бізнес

Смачні суші від ProSushi у Хмельницькому

Якщо ви є поціновувачем азійської кухні, або ж любите смачно поїсти в комфортній атмосфері, тоді раді повідомити, що у Хмельницькому відкрився чудовий заклад – ресторан ProSushi. В ньому готують страви паназійської кухні, зокрема суші та супи. Загалом меню ресторану налічує багато вишуканих блюд, які вирізняються чудовими смаковими якостями, адже їх готують професійні кухарі.

Щоб скуштувати «заморські» страви, завітайте у заклад за адресою: місто Хмельницький, вулиця Січових Стрільців 6, або ж зазирніть на його офіційний сайт, де можна забронювати столик чи зробити замовлення доставки суші в Хмельницькому.

ProSushi – це ресторан в якого є амбітна мета: популяризація паназійської кухні. У закладі прагнуть зробити вишукані азійські страви більш доступними та відомими серед українців, зокрема, серед хмельничан. Тут вдалося поєднати традиції азійської кухні та культуру споживання морепродуктів Причорномор’я. У закладі працюють досвідчені та талановиті кулінари, які створюють кулінарні шедеври з високоякісних та свіжих продуктів. Саме тому їхні страви завжди залишаються смачними, поживними й корисними. Вони будуть до смаку всім, навіть найприскіпливішим гурманам. Враховуючи демократичні ціни, їжу з меню ProSushi зможуть собі дозволити широкі верстви відвідувачів.

ProSushi славиться широким вибором суші в традиційному та авторському виконанні. Задля їх приготування сушисти використовують весь свій досвід та талант, приділяючи особливу увагу рису. Саме рис є основою ролів, запорукою їхнього неперевершеного смаку, тому його потрібно готувати дуже ретельно. Для цього використовують давню японську рецептуру, яка дозволяє створити ніжний, наче повітряний рис. Керуючись нею також вдається приготувати смаковиту заправку. Тільки так виходять ідеальні роли, правильної круглої форми з незабутнім і самобутнім смаком.

Також великою популярністю у ресторані користуються перші страви, представлені в широкому асортименті. Наприклад, відвідувачі у захваті від перших страв, створених на основі бульйону із домашньої курятини. Він готується за оригінальним рецептом цілих вісім годин! До його складу, окрім курятини, входять й інші смачні інгредієнти, які кухарі закладу тримають в секреті. Не меншу популярність заслужили приготовані ними тайські супи, які можуть похвалитися неперевершеними смаковими якостями завдяки розмаїттю спецій. В них додають корінь галангалу, листя кафірового лайму,  свіжий лемонграс, кокосове молоко та суміш Том Ям. Запрошуємо вас відкрити для себе меню ProSushi!

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook