Новини
Суспільство

Кам’янчани вибачилися за зіпсовану фотозону перед її власниками (ВІДЕО)

Шестеро юнаків нічної пори вирішили влаштувати фотосесію з рожевим велосипедом, встановленим біля однієї з квіткових крамниць міста, і так захопилися, що трохи пошкодили фотозону. Наступного дня прийшли у заклад, щоб вибачитися та компенсувати заподіяну шкоду.

Варто зазначити, молоді люди не проявляли агресії (як то часто буває), до зробленого іншими, а, схоже, просто не розрахували співвідношення маси своїх тіл та тендітної конструкції фотозони, на якій намагалися всістися втрьох, а то й вчотирьох. По завершенні фотосесії навіть намагалися поправити збитий кошик з квітами, проте не дуже вдало.

Відео нічної пригоди кам’янчан поширили у соцмережах сьогодні близько 10 ранку.

Відео: Kamianets Кам’янець Каменец

А вже за дві години з’явилося ще одне відео. Двоє з шести прийшли до крамниці, аби вибачитися перед власницею за заподіяну шкоду та компенсувати збитки. Як пояснили хлопці, напередодні вони святкували день народження свого товариша і “трохи захопилися”.

Відео: Kamianets Кам’янець Каменец

До речі, фотозона з велосипедом (і не тільки) є у селі Марківці, що у Летичівській селищній територіальній громаді, на території відпочинкового комплексу, про який можна більше дізнатися з відео каналу Nagolos TV.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook