Новини
Бізнес

Мешканці Хмельниччини купили в автосалонах машин на понад 5 мільйонів доларів

Минулого місяця у Хмельницькому та області зареєстрували 170 нових автомобілів. На покупку цих авто в регіоні витратили 5,4 млн доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер Renault Duster.

Позашляховики та кросовери склали 84% від зареєстрованих у серпні автомобілів. Дизельними двигунами були обладнані 32% машин.

Середня ціна кожного автомобіля склала 31 500 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, – йдеться у повідомленні сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою маркою у регіоні було Renault. За місяць придбали 30 таких автомобілів на суму 460 000 доларів. Кросовер Renault Duster отримав найбільшу кількість продажів у регіоні і покрив 8% продажів. Крім нього часто купували Toyota RAV4 і Kia Sportage.

Загалом в Україні зареєстрували 8 450 нових автомобілів. На покупку цих авто витратили 266 млн доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер Kia Sportage. Позашляховики та кросовери склали 72% від усіх зареєстрованих у серпні нових автомобілів. Продажі нових авто зросли на 20%, якщо порівнювати із серпнем 2020 року.

Нагадаємо, у липні у Хмельницькому та області зареєстрували 245 нових автомобілів на загальну вартість 8 млн доларів. Тоді найпопулярнішим брендом була Toyota, а найпопулярніша модель – кросовер Toyota RAV4.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook