Новини
Інфраструктура

Новий додаток для поповнення е-квитка запрацював у Хмельницькому

Кілька місяців новий додаток розробляли фахівці компанії Герц. Тож нині зарахувати гроші на транспортну картку можна 5-ма способами. А саме – через сайт Герц, “My city”, “7pik”, термінали і через новий додаток.

Додаток “Е-квиток. Щодня зручний” можна завантажити як через App Store, так і через Google Play. За словами заступника міського голови Миколи Ваврищука, новий додаток розробили для того, аби дати можливість хмельничанам обирати найзручніший варіант поповнення картки:

Функціонал практично однаковий, але дещо розширений. Розробляла компанія «Герц», яка впроваджує згідно з конкурсом електронний квиток у місті Хмельницькому.

У новому мобільному додатку є повна історія користування е-квитком. Через нього картку можна поповнити максимум на 5 тисяч гривень.

Якщо ви зареєстровані на будь-якому іншому зі знайомих нам додатків, якими ми користуємося, не потрібно знову реєструватися. Система вас бачить як зареєстрованого  користувача, – розповіла заступниця директора КП «Електротранс» Наталія Свистун.

Нагадаємо, безготівкова оплата проїзду у громадському транспорті міста діє з липня. Пасажир, щоб розрахуватися за поїздку, повинен прикласти карту до валідатора, купити квиток через QR-код або сплатити за проїзд безконтактною банківською карткою.

У вересні в тролейбусах почали встановлювати нові, вдосконалені валідатори. Вони приймають оплату як е-квитком, так і банківською карткою.

Фактично надалі усі нові транспортні засоби, які будуть купуватися або поповнювати парк комунального підприємства, будуть мати такі нові валідатори, а в усіх старих ми додамо такі пристрої зчитування картки, аби пасажиру не потрібно було йти до водія і сплачувати за проїзд, – зазначив Микола Ваврищук.

відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook