Новини
Суспільство

У Хмельницькому розглянуть протоколи, складені на паліїв сухостою

Рейди, проведені муніципальною дружиною, дали свій результат – на порушників склали 19 протоколів, які має розглянути адміністративна комісія. Дотримання правил благоустрою відстежували за допомогою дрону впродовж тижня.

Під час рейдів муніципальна дружина працювала в мікрорайонах Книжківці, Лезневе, Гречани, Ружична, Дубове, там, де є приватна забудова.

Фіксуємо факт вчинення правопорушення, а саме спалення сухої рослинності на території міста. Встановлюємо особу правопорушника, складаємо адміністративний протокол, направляємо його на адміністративну комісію, яка приймає рішення, – пояснив директор ХМКП “Муніципальна дружина” Роман Цимбалюк.

Суми штрафу за спалювання листя та сухої рослинності коливаються від 340 до 1700 гривень, в залежності від того, хто чинить правопорушення – фізична особа чи посадова.

З дрона бачимо, що ще стоїть зелена рослинність на деяких ділянках. Потім почнеться спалювання сухого листя, так що роботи нам буде вистачати, я думаю, до кінця осені – це точно, – зауважив очільник комунального підприємства.

Відео: МТРК Місто

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook