Новини
Надзвичайні події

З університету у Хмельницькому евакуювали студентів та викладачів

Навчальний процес перервали, а студентів, викладачів та персонал Хмельницького національного університету евакуювали після того, як правоохоронці отримали повідомлення про ймовірне замінування одного з корпусів. На місце події викликали екстрені служби, які проводять перевірку всього навчального закладу.

Як повідомили у правоохоронців, лист з інформацією про замінування вони отримали поштою о пів на десяту ранку. Станом на 11 годину на території університету вибухових пристроїв не було знайдено, попри це на місці події працюють вибухотехніки, кінологи, рятувальники, які обстежують всі корпуси та приміщення, яких в навчальному закладі чимало.

Коли навчальний заклад відновить роботу, наразі не повідомляється.

Світлини з місця подій поширили у соцмережах.

Нагадаємо, востаннє в Хмельницькому екстрені служби виїздили перевіряти інформацію про “замінування” у травні, коли надійшло повідомлення про те, що в одному з приміщень залізничного вокзалу закладено вибухонебезпечний предмет. У липні суд завершив розгляд справи та визнав чоловіка винним, призначивши йому покарання – 4 роки позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік. 

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook