Новини
Інфраструктура

Ранок у Хмельницькому почався з аварій та заторів (ВІДЕО)

Хмельничани чи не щоранку скаржаться на затори та тягнучки, які ускладнюють рух транспорту та значно подовжують ранковий шлях містян до місця призначення. Свою частку у гальмування руху вносять і дорожньо-транспортні пригоди та інші аварії, які стаються у місті.

Чергове відео, відзняте з найвищої точки вулиці С. Бандери вкотре виклали сьогодні у соцмережах.

Просто якийсь жах. Аварія на аварії, і взагалі, затор – подивіться який. Я за 20 хвилин проїхав 300 метрів. Куди отак вранці можна встигнути? – прокоментував ситуацію на дорозі водій.

Свою частку у затор на Бандери та Кам’янецькій, ймовірно, внесла дорожньо-транспортна пригода, яка сталася вранці на перехресті Кам’янецької та Подільської.

Ще одне ускладнення руху через скупчення автомобілів (ймовірно, знову ж таки через ДТП) зафіксували в той самий час на вулиці Подільській.

Водіям, які скаржаться на затори, у коментарях радять виїздити з дому раніше:

Якщо вранці виїхати на 10 хв раніше будете стояти на початку затору, а не в кінці, а якщо на 15, то взагалі ніяких проблем. Перевірено.

Щоправда, якщо всі почнуть так робити, то затори таки знову будуть, але на 15 хвилин раніше.

Аварія, яку ліквідовували комунальники, сталася вранці на вулиці Соборній. Вода з каналізаційного люка спочатку била фонтаном, потім її таки вгамували працівники аварійної бригади. Рух вулицею незначно ускладнився, але мешканці прилеглих будинків помітили зникнення води у кранах.

Прогнозоване ускладнення руху чекає на хмельничан увечері. В зв’язку з святкуванням дня міста, у місті заплановано перекривати дороги в різних частинах центру міста.

Від сьогоднішнього вечора (17.00) до ранку понеділка, 27 вересня (06.00) для транспорту закриють частину вулиці Грушевського (від вулиці Героїв Майдану до вулиці Подільської).

Водіям радять планувати свої маршрути, з врахуванням отриманої інформації.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook