Новини
Кримінал

У Кам’янці нацгвардійці затримали громадян із ймовірними наркотичними речовинами

Двоє молодиків, побачивши патруль, намагалися втекти на автомобілі, проте їх зупинили та провели поверхневу перевірку, під час якої виявили речовину, схожу на наркотичну, загальною вагою 15 грамів. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Вчора, 23 вересня, під час під час патрулювання на маршруті по вулиці Індустріальній, що знаходиться у так званій «промзоні» міста Кам’янець-Подільський, одним із військових нарядів було помічено двох чоловіків біля автомобіля марки «Volkswagen».

Коли патрульні почали до них наближатися, ті поспішно сіли в автомобіль та намагалися якнайшвидше завести двигун та покинути дану територію.

Нацгвардійці зупинили чоловіків і в ході спілкування з ними, з’ясувалося, що ті не можуть пояснити мотиви свого перебування у пізній час доби на закинутій території міста.

Після того молодикам було запропоновано пройти поверхневу перевірку, на яку вони дали згоду.

В ході перевірки в одного з чоловіків, 33-річного місцевого мешканця, було знайдено пакет з паперовим згортком всередині, що містив подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору, зовні схожа на наркотичну.

За інформацією пресслужби в/ч 3053 НГУ

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook