Новини
Кримінал

За розбійні напади засуджено трьох хмельничан

Двоє дорослих та одна неповнолітня особа у Хмельницькому грабували іноземців, користуючись спеціально розробленою схемою. Всіх трьох рішенням суду визнано винними. Кожен із засуджених отримав свою міру покарання.

Злочинну групу з трьох хмельничан викрили навесні минулого року після невдалої спроби нападу та пограбування громадянина Туреччини. Як повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі, діяли злочинці за певною схемою: шукали своїх жертв на сайті знайомстві, вступали у переписку від імені спільниці, призначали зустріч. В зазначений день і час на “побачення” приходили утрьох.

У день, коли спроба пограбування закінчилася невдачею, потерпілий зміг дати відсіч чоловікам, які, увірвавшись в його помешкання, накинулися на нього з кулаками.

Як встановило слідство, діючи за цією ж схемою, місяцем раніше трійця злочинців привласнила кошти у сумі 1500 гривень в іншого потерпілого.

Вироком Хмельницького міськрайонного суду чоловіків засуджено до 9 та 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Їхня спільниця, котра на момент вчинення злочину була неповнолітньою, проведе за гратами 4 років.

За інформацією Хмельницької обласної прокуратури

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook