Новини
Спорт

«Поділля» має чудові шанси продовжити серію без поразок

Хмельницька футбольна команда «Поділля» не програла жодного матчу у вересні, і тепер має гарні шанси продовжити свою серію вже у жовтні.

Підопічні Віталія Костишина можуть впевнено записати собі у актив перший осінній місяць календарного сезону. Із чотирьох матчів, проведених у вересні, «Поділля» не програло жодного, перемігши вдома «Кремінь» (4:1), а також зігравши унічию проти тернопільської «Ниви», «Гірника-Спорт» з Горішніх Плавнів та «Агробізнеса» з Волочиська.

Такі результати дозволили хмельницькому колективу піднятися на восьму сходинку в турнірній таблиці Першої ліги, відстаючи від трійки лідерів всього на 4 очки. А експерти беттинг-сфери вже встигли змінити свої оцінки перспектив «Поділля» у боротьбі за фініш в квартеті кращих команд дивізіону. Зокрема, аналітики відомої компанії 1хСтавка, чий мобільний додаток (https://betonmobile.ru/mobilnoe-prilozhenie-1xstavka) відзначають багато любителів спорту за зручність та функціональність, підвищили показник вірогідності фінішу «Поділля» у Топ-4 з 15% до 23%. І це не може не тішити вболівальників клубу з Хмельницького.

Зазначимо, що серія з 4-х матчів без поразок поспіль для підопічних Віталія Костишина має чудові шанси продовжитися вже у жовтні. У перший день цього місяця «Поділля» прийматиме вдома у черговому матчі Першої ліги «Олімпік», і експерти вважають саме господарів поля фаворитами цієї зустрічі. Відома компанія Паріматч оцінює шанси хмельничан на здобуття трьох очок у 49% вірогідності. І у цьому можна переконатися, здійснивши вхід в особистий кабінет PM через телефон або інший зручний пристрій, на який встановлюється цей популярний у гравців додаток. При цьому шанси «Олімпіка» на перемогу значно нижчі – лише 13%. То ж у «Поділля» буде чудова нагода продовжити свою серію без поразок вже до позначки у 5 ігор.

Зазначимо, що майбутній суперник хмельницької команди знаходиться нижче у турнірній таблиці, аніж «Поділля». Набравши 11 очок проти 13-ти у команди з Хмельницького, «олімпійці» посідають лише 11-ту сходинку.

Також варто нагадати, що це буде перша в історії зустріч цих команд в офіційному матчі. Раніше «Поділля» та «Олімпік» не перетиналися на рівні професійного українського футболу.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook