Новини
Події

Хмельницький міський голова взяв участь у Міжнародному саміті мерів

Участь у цьогорічному International Mayors Summit, який проходив у столичному UnitCity, взяли міські голови, експерти, інвестори, керівники і представники потужних бізнес-компаній, аналітики, депутати, громадські активісти з України, США, Португалії, Німеччини, Албанії. На відміну від минулого року, цьогорічний захід відбувався наживо. Говорили на саміті, зокрема, про те, як розвивати міста та боротися з пандемією на регіональному рівні.

Міжнародний саміт мерів заснували у 2016 році для обміну досвідом між лідерами місцевого самоврядування. А з часом він став місцем, де народжуються нові проєкти та партнерства.

Про участь у Міжнародному саміті мерів на своїх сторінках у соцмережах розповів Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. Очільник громади на зібранні відкривав тему «Міста на передовій. Проєкти, реалізовані в умовах пандемії».

Крім цього, зазначив міський голова, він презентував місцеві проєкти та ініціативи взаємодії з бізнесом: «Купуй Хмельницьке», «Школу молодого підприємця», «Битву стартапів», Школу фінансової грамотності, Програми відшкодування % ставок по кредитах, організацію участі та компенсацію за участь у Всеукраїнських і Міжнародних виставках для місцевих виробників, Центр підтримки інновацій і підприємництва IHUB.

Також Міжнародний Саміт мерів організував для мене десятки теле-, радіоефірів для популяризації Хмельницького і наших кращих практик. Хмельницький і далі в ТОПі,наголосив Олександр Симчишин.

Про що іще говорили на саміті очільники міст України, дивіться у відео.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook