Новини
Інфраструктура

«Хмельницькгаз Збут» застрахував населення від здорожчання газу в опалювальний сезон

ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», уклало договір на купівлю природного газу з НАК «Нафтогаз України».

Завдяки угоді всі підписники тарифів «Тій газ Річний» і «Твій газ Рівномірний платіж» до травня 2022 року отримуватимуть блакитне паливо за ціною 7,99 грн за кубометр.

Відтак, річні контракти «Хмельницькгаз Збуту» убезпечать побутових клієнтів компанії від зростання цін на енергоресурс і створять передумови для комфортного опалювального сезону.

 «На жаль, ми не можемо забезпечити «дешевим» газом споживачів усіх категорій. Частина ресурсу імпортується до України з Європи, де його вартість вже досягла історичних максимумів і продовжує зростати надалі. Однак ми в змозі застрахувати населення від цінових антирекордів. Для цього компанія уклала контракт на поставку необхідних обсягів природного газу з НАК «Нафтогаз України». Тому наші побутові споживачі можуть не хвилюватися через «газові» питання, адже клопотів у житті вистачає і без них. Для населення вартість блакитного палива не зросте», – зауважує директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

Нагадаємо, для побутових клієнтів компанії наразі діють два тарифи – «Твій газ Річний» (базова пропозиція) і «Твій газ Рівномірний платіж». Усіх підписників місячного тарифу, який у серпні припинив свою дію, автоматично перевели на базову річну пропозицію.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook