Новини
Кримінал

У Хмельницькому патрульні виявили чоловіка, який перебував у розшуку

В обласному центрі на очі правоохоронцям трапився громадянин, якого розшукували по всій країні. Ще одного втікача з кримінальним минулим виявили днями в одному із сіл на Білогірщині.

Як повідомили у секторі комунікації патрульної поліції Хмельниччини, під час патрулювання проспекту Миру в обласному центрі, співробітники роти ТОР виявили громадянина, який перебував в активному розшуку.

Після перевірки даних затриманого в інформаційно пошукових базах Національної поліції, з’ясувалося, що 41-річного громадянина розшукує поліцією Вінницької області за хуліганство.

Втікача від правосуддя передали слідчим, які й з’ясують всі обставини.

Днями у селищі Ямпіль правоохоронці виявили ще одного зловмисника, за яким тягнеться 30-річний кримінальний “шлейф”. Розшукували його поліцейські Дніпропетровщини за серію крадіжок.

На Хмельниччині розшукуваний також встиг “відмітитися”, здійснивши крадіжки у магазині та аптеці. Також намагався пограбувати приватний будинок, проте невдало.

Наразі рецидивісту, який перебуває у слідчому ізоляторі оголосили про підозру за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 6 років ув’язнення, повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook