Новини
Кримінал

Громадян з краденими та небезпечними речами затримали у Кам’янці нацгвардійці

Крадена арматура, речовини, схожі на наркотики, ще один ніж типу “мачете” – під час патрулювання нацгвардійці у Кам’янці-Подільському у перші дні жовтня зібрали щедрий “врожай”. На місце подій викликали декілька слідчо-оперативних груп.

Громадянина, який ніс в руках 10 прутів арматури, на вулиці Князів Коріатовичів патрульні побачили вчора, 3 жовтня, у вечірню пору. Зупинений та опитаний 54-річний кам’янчанин розповів, що, перебуваючи під дією алкоголю, пробрався на будівництво, звідки й поцупив залізні прути 5-метрової довжини.

Цього ж дня, також увечері, військовий патруль помітив на території колишньої військової частини двох чоловіків, які поводилися підозріло та намагалися уникнути зустрічі з охоронцями порядку. Під час проведення поверхневої перевірки, на яку затримані дали згоду, в одного з них виявили пакунок з подрібненою зеленою речовиною, схожою на наркотичну. Приблизна вага її становила 9 грамів.

Також днями на території дендропарку гвардійці затримали 33-річного чоловіка, який мав при собі ніж “мачете”, який навіть не намагався сховати. До слова, вже не вперше у Кам’янці затримують перехожих саме з таким типом холодної зброї. Нещодавно подібний ніж вилучили у неповнолітнього.

За інформацією пресслужби в/ч 3053 НГУ

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook