Новини
Увага!

На Хмельниччині розшукують зниклого дідуся

За словами рідних, літній чоловік пішов з дому у перший день жовтня і досі не повернувся. Через поважний вік дідусь може мати проблеми з пам’яттю. Наразі до пошуків зниклого долучилася поліція.

Про зникнення 90-річного мешканця села Малашівці, що у Шаровечківській сільській територіальній громаді Хмельницького району повідомила у соцмережах його онука.

Як йдеться у повідомленні, Володимир Якович Костик, 1931 року народження, зник орієнтовно 1 жовтня, коли його востаннє бачили біля будинку. Цього дня до нього приїхала донька, проте вдома батька не застала. До кінця дня дідусь так і не з’явився. Пошуки у селі та околицях результату не дали.

Також є інформація про те, що цього ж дня незнайомі люди підвезли його до села Волиця, де мешкає сестра розшукуваного, і висадили на околиці. Наразі це вся інформація про пересування зниклого дідуся.

У поліції заяву про зникнення прийняли вчора, 3 жовтня. Правоохоронці обстежили села обидва села, де міг перебувати зниклий Володимир Костик. Пошуки тривають.

За припущеннями рідних, дідусь може перебувати у Хмельницькому.

Прикмети: ймовірно, чоловік був одягнений в темний піджак і сірі штани, кашкет (кепка) як на фото. Що ще міг мати при собі – невідомо.

Також, як зазначено в інформації, дідусь має проблеми з пам’яттю та може не впізнавати родичів.

Рідні просять допомоги у пошуках зниклого дідуся. Контакти для зв’язку:

  • Анатолій, старший слідчий з розшуку людей – 38-068-28-40-118
  • син, Костик Олександр Володимирович – 38-097-947-64-66
  • дочка, Миколаєва Світлана Володимирівна – 38-098-857-69-53
  • онучка, Арінічева Дар’я Олександрівна – 38-097-187-71-72

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook