Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині цілодобово ремонтують дорогу Н-25

Ремонтні роботи на ділянці дороги Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтинів відбуваються в рамках президентської програми Велике будівництво.

Наразі роботи зосереджені на двох ділянках загальною протяжністю 8,3 км. Від міста Славута до села Цвітоха (км 232+485 – км 237+00) дорожня спецтехніка працює і вдень і вночі: тут влаштовують вирівнюючий шар з крупнозернистої асфальтобетонної суміші по правому проїзду.

Відповідно до проєкту, новий конструктив дорожнього одягу складатиметься з:

  • щебенево-піщаної суміші загальною товщиною не менше 16 см;
  • вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші,
  • шару асфальтобетону з непереривчастої гранулометрії, товщиною не менше 10 см;
  • верхнього шару зі щебенево-мастикового асфальтобетону товщиною 5 см.

Також буде нанесено нову дорожню розмітку холодним пластиком та встановлено нові дорожні знаки, облаштовані зупинки громадського транспорту з тротуарами та новими автопавільйонами.

Крім цього, дорожники відремонтують опори мосту через р. Утка, влаштують нові водовідвідні канави та нове асфальтобетонне покриття на з’їздах та примиканнях,повідомили у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Підрядником на цій ділянці автошляху виступає ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво»

Довідка: автошлях Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтинів, проходить територію Рівненської та Хмельницької області. У планах – ремонт 40 км дороги на ділянці від м. Шепетівка до кордону з Рівненською областю. Всього за планами Укравтодору у 2021 році в Хмельницькій області планується відремонтувати 207 км доріг державного значення.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook