Новини
Бізнес

Що потрібно знати при купівлі біткоінів

До чого потрібно бути готові інвесторам-новачкам, які хочуть купити біткойн. Яких стратегій їм краще дотримуватися, а про які правила не можна забувати.

Перш ніж купити біткойн, новачкам в криптовалюті варто дізнатися деякі аспекти, щоб уникнути непотрібних помилок. Для початку новий покупець повинен звикнути до високої волатильності криптовалюті. Інакше, побачивши падіння вартості криптовалюти відразу після покупки, інвестор просто збожеволіє.

Помилки нових інвесторів

Криптоексперт пояснює, що «коли bitcoin курс перевищив 50 000 доларів, його купили багато нових людей, а потім з’явилися проникливі кити, які забрали їхні виграші і викликали спад. Деякі налякані інвестори відразу все продали, а кити викупили за нижчою ціною». Нові покупці повинні прагнути бути незворушними, коли бачать великий рух, позитивний чи негативний.

Одна з найважливіших речей, які необхідно враховувати новому інвестору в криптовалюті, – це цілі. Коли гроші збільшилися вдвічі або втричі порівняно з їхньою вартістю, не потрібно бути жадібним. Щойно мета досягнута, продавайте і будьте вдячні, що отримали запланований прибуток.

Інша стратегія – «купити біткоін на сайті Paybis, потримати і забути» хоча б на рік. Щоденна перевірка тренду валюти може стати для новачків нервовим заняттям.

Тримайтеся якомога далі від інших криптовалют

Нові інвестори, яким щастить з їх біткойн-бізнесом, можуть почати шукати відповіді на запитання, які ще цифрові валюти можна було б купити. Однак експерт радить новачкам триматися від цього якомога далі: «Якщо біткойн нестабільний, то інші монети можуть бути ще більш нестабільними».

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook