Новини
Суспільство

У Хмельницькому зіпсували патріотичний мурал (ВІДЕО)

Невідомі захисники природи внесли корективи у мурал, яким прикрасили свого часу стіну вздовж вулиці Бандери. На те, аби зіпсувати чужу роботу, в ідейних художників, схоже пішло трохи часу, проте поки що свідків їхньої діяльності не знайшлося.

Відео стінопису, на якому невідомі особи залишили неушкодженим лише один малюнок, але позакреслювали усі написи та позамальовували національну символіку та прапор Євросоюзу, поширили у соцмережах. Поруч з муралом художники залишили “візитівку” – напис з наступним текстом (стилістика напису збережена): “Ви не про те думаєте хохли!!! Яка різниця хто ви! Бережіть природу!! Просимо!”

Чим українські символи, висловлювання Євгена Коновальця та рядки з вірша Василя Симоненка заважають природі – напевне знають лише ті, хто “попрацював” над муралом. Проте аби дізнатися причинно-наслідковий зв’язок, невідомих художників непогано було би знайти. Про що у коментарях пишуть хмельничани, які традиційно нарікають на відсутність достатньої кількості камер спостереження у місті та воліють бачити вандалів на вулицях міста з мітлами у поламаних руках принаймні протягом 15 діб.

Нагадаємо, на вулиці Січових стрільців днями завершили створювати ще один величезний патріотичний стінопис, який не всім хмельничанам сподобався.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook