Новини
ДТП

На Хмельниччині у ДТП потрапили дві фури та два легковики

Дорожньо-транспортна пригода з постраждалими сталася сьогодні на трасі на межі Хмельницької та Вінницької областей. Внаслідок ДТП рух автошляхом був ускладнений. На місці події працювали екстрені служби.

Про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася неподалік села Вербка, повідомили у соцмережах. У ДТП потрапили дві фури та два легкових автомобілі.

За попередньою інформацією, яку повідомляють у спільноті dtp_km, водій однієї з фур заснув за кермом. Четверо людей внаслідок зіткнення отримали травми.

На місці події працювали медики, рятувальники та правоохоронці.

Відео: Новини Хмельниччини

ОНОВЛЕНО: за попередньою інформацією правоохоронців, 53-річний житель Вінницької області, керуючи вантажівкою «Schweriner» допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген» під керуванням 44-річного жителя Кіровоградської області. В результаті некерований «Фольксваген» зіткнувся з автомобілем «Ауді» під керуванням 38-річної жительки м. Вінниця, а той, своєю чергою, зіткнувся з вантажним автомобілем «Рено» під керуванням 34-річного жителя Чернівецької області.

Водійка «Ауді» отримала забої грудної клітини та була госпіталізована до хірургічного відділення Летичівської лікарні. Водій «Фольксвагену» та його пасажир, киянин, також отримали тілесні ушкодження. Їм надали медичну допомогу без госпіталізації.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook