Новини
Дозвілля

У Хмельницькому військові та волонтери змагатимуться у лові хижої риби

Обласні командні змагання з лову хижої риби спінінгом з берега за Кубок захисників «Осінній хижак-2021», присвячені Дню захисників і захисниць України, відбудуться в обласному центрі в неділю, 10 жовтня.

Участь у змаганнях беруть 15 команд із двох чоловік з-поміж учасників бойових дій – діючі військовослужбовці, ветерани АТО/ООС та волонтери.

Минулого року головний трофей – перехідний кубок «Осінній хижак-2020», здобули спецпризначенці 8 окремого полку спеціального призначення. Чи вдасться їм підтвердити титул найвправніших, чи доведеться віддати трофей стане ясно вже у неділю 10 жовтня.

Змагання триватимуть з 07.00 до 13.00 на водоймі спільного використання ГО «Мрія» та ГО «Учасники бойових дій і патріоти України «Грюнвальд», р-н Дубове, кінцева зупинка маршрутного автобуса №30.

Кубками, медалями та дипломами переможців і призерів змагань нагородять представники Хмельницької ОДА та керівництво Хмельницького гарнізону. Крім того, усі учасники незалежно від результату у підсумку, отримають нагороди від спонсорів і партнерів змагань.

за інформацією пресслужби Інформагентства оборонного відомства “АрміяInform

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook